Consells òptics-optomètrics-refractius

Consells òptics-optomètrics-refractius

 • Encara que no utilitzem ulleres o lents de contacte, petites alteracions d’índole refractiu (miopia, hipermetropia o astigmatisme), acomodatiu o d’alineament dels ulls (binocular) es poden convertir en molt problemàtiques, per la qual cosa el primer consell és que visites al teu òptic-optometrista perquè et faci una anàlisi visual i el descarti o compensi.
  Tots els usuaris han de fer descansos periòdics per eludir la fatiga visual. Utilitza la Regla del “20-20-20”. Realitza pauses al voltant de 20 segons cada 20 minuts mirant a una distància de 20 peus (uns 6 metres) o realitza almenys 2 pauses cada hora intentant relaxar l’acomodació i la convergència (observant objectes llunyans). També és útil aixecar-se i estirar les cames.
  Si s’usen ulleres, implementar tractaments en les lents oftàlmiques:
  El tractament antirreflectant en les lents és molt beneficiós en augmentar la transparència d’un 7% a un 9% millorant el confort. No obstant això, compte perquè els reflexos que evitem són els existents sobre les mateixes lents de les ulleres però no els que hi ha sobre les pantalles.
  El filtre de llum blava nociva, a més d’eliminar els reflexos, redueix l’entrada de llum blau-violeta d’alta energia que emeten els PVD cap als ulls, protegint la retina de danys. A més augmenta el contrast i la nitidesa de les pantalles, oferint una visió més natural del color. Aquest filtre de llum blava nociva també es troba disponible en algunes lents de contacte i incorporat en alguns protectors de pantalla.
  Consulta al teu òptic-optometrista pels productes disponibles al mercat per reduir la fatiga visual que ens provoquen els dispositius digitals i els ordinadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button