CUIDA ELS TEUS ULLS

CUIDA ELS TEUS ULLS

1) USA ULLERES DE SOL HOMOLOGADES
En aquesta època augmenta la radiació UV. A això cal sumar que passem més hores a l’aire lliure i que els dies són més llargs.
L’exposició al sol pot causar una llarga llista de patologies en els teus ulls: cataractes, degeneració macular, conjuntivitis, queratitis, etc.
Per prevenir danys, recomanem protegir-se amb unes ulleres que filtrin la radiació perjudicial. Les teves ulleres de sol han de ser homologades.
2) POSAT ULLERES DE BUSSEJAR
El clor de les piscines i la sal del mar, juntament amb els microorganismes que habiten a l’aigua, poden irritar els ulls i fins i tot causar infeccions.
Usant ulleres de bussejar mantindràs els teus ulls protegits, especialment si utilitzes lents de contacte.
3) COMPTE AMB LES CREMES
Quan protegeixis la teva pell, no descuidis els teus ulls. Presta especial atenció a l’aplicar-te crema, evita la zona dels ulls. Per protegir-los podeu fer servir ulleres de sol.
4) TINGUES CURA AMB LES TEVES LENTILLES
Tingues cura de la higiene de les teves lents de contacte.
5) L’AIRE CONDICIONAT
provoca sequedat als ulls. Segurament no podràs prescindir-ne en aquests dies calorosos. Per això et recomanem beure abundant aigua i, si cal, hidratar teus ulls amb sèrum o llàgrimes.
6) CUIDA LA TEVA ALIMENTACIÓ
Pots hidratar-te amb un bon suc de fruites riques en vitamina A. També et recomanem consumir aliments amb alt contingut en omega 3 com el salmó o les nous.
7) FES EXERCICIS VISUALS
Pots relaxar la vista mirant a l’horitzó i exercitar-la amb alguna de les múltiples aplicacions per smartphone i tablet.
8) APROFITA ​​PER LLEGIR AMB BONA LLUM
A l’estiu tenim més temps lliure i hi ha molta llum. Quina millor manera d’aprofitar que emportant-nos un bon llibre a la platja o llegint-lo en la terrassa de casa.
9) SI T’ENTRA SORRA A L’ULL …
Renta l’ull amb sèrum. Si estàs a la platja i no en tens a mà, pots demanar en el lloc de socors o acudir a una farmàcia propera, però mai et freguis l’ull.
10) INFECCIONS
Si, malgrat tot, no has aconseguit fugir de la infecció, acudeix al teu oftalmòleg de confiança perquè et recepti el tractament més adequat a la teva situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button