HÀBITS SALUDABLES PER ALS TEUS ULLS

HÀBITS SALUDABLES PER ALS TEUS ULLS

opticacanet1Cuidar-se des de jove és l’única forma de conservar una excel·lent visió en l’època adulta. Si adoptem una sèrie d’hàbits saludables, aconseguirem mantenir els nostres ulls en plena forma per gaudir de les nostres capacitats visuals durant el major temps possible. Descansar prou, fer pauses freqüents durant la lectura o davant de la pantalla de l’ordinador, rentar-se les mans sovint per no transmetre bacteris i altres gèrmens, per citar només algunes, són costums senzilles, però que contribueixen a la nostra salut ocular.
Higiene i altres cures per als teus ulls.
No toquis els ulls amb les mans brutes i no els freguis compulsivament. El queratocon, una malaltia de la còrnia que afecta una de cada 200 persones, pot agreujar-se per fregar-se els òrgans visuals.
Els usuaris de lents de contacte, han de tenir especial cura amb la higiene, i seguir sempre les indicacions que li dóna el seu òptic-optometrista sobre cura i manteniment.
Les dones que es maquillen han de tenir encara més cura perquè alguns cosmètics poden provocar al·lèrgies i irritacions. Per protegir-los, s’ha de desmaquillar els ulls a consciència, utilitzar productes antial·lèrgics i evitar que els estris de maquillatge toquin l’interior de l’ull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button