Inici

PREGUNTES FREQÜENTS

Hi ha una edat mínima per portar lents de contacte?

No n’hi ha. Molts adolescents i fins i tot nens, les porten. El fet d’estar preparat per portar lents de contacte depèn més de l’actitud i responsabilitat de la persona que de la seva edat.

Es poden portar moltes hores?

Els nous materials utilitzats en la fabricació de lents de contacte proporcionen major comoditat així com permeten allargar l’horari del seu ús.

Calen revisions un cop adaptades?

És recomanable almenys una revisió cada any per poder avaluar l’estat de la teva salut visual.

Hem de protegir els ulls del sol? Com? Quan?

No només és imprescindible utilitzar ulleres de sol, sinó que cal ser selectius amb el tipus de filtre utilitzat. I no oblidem que la radiació ultraviolada del sol pot ser negativa no només per als nostres ulls, sinó també per a tots els teixits del nostre cos. Sabem que aquesta radiació és nociva per a la majoria de teixits de l'ull, tant per a les estructures transparents, com per a la retina. Fins a tal punt, que la radiació ultraviolada del sol pot desencadenar processos tumorals en la conjuntiva o accelerar l'evolució d'una cataracta i és un dels factors principals en la gènesi de les maculopaties.

Són necessàries les pantalles protectores per als ordinadors i per a la televisió?

Avui dia, la Comunitat Econòmica Europea ja obliga que, tant l'ordinador com el televisor vinguin de fàbrica amb aquestes pantalles que controlen l'emissió de radiacions.

Call Now Button