Lents de contacte a la primavera

Lents de contacte a la primavera

A mesura que el temps va fent-se més càlid a la primavera, pots notar que has de canviar la forma de cuidar els teus ulls. Si utilitzes lents de contacte, aquestes són algunes coses en què has de pensar a mesura que avança l’estació.

Al·lèrgies

Si pateixes al·lèrgies, sabràs que empitjoren a la primavera. Una de les pitjors coses de les al·lèrgies és que poden provocar enrogiment, picor i inflor als ulls. Parla amb el teu professional de la salut visual sobre les lents de contacte d’un sol ús, són les més recomanades per a pacients amb al·lèrgies sobre altres lents de contacte, ja que es tiren després del seu ús, eliminant així l’acumulació en les lents de contacte de partícules causants d’al·lèrgia dia rere dia.

Hi ha estudis clínics que demostren que les lents d’un sol ús diàries poden reduir significativament el nombre de símptomes oculars entre els al·lèrgics.

Pregunta al professional de la salut visual sobre la síndrome de visió de l’ordinador

Amb l’ús més gran de dispositius digitals, els professionals de la visió cada vegada estan més preocupats per la possibilitat de la síndrome de visió de l’ordinador entre els pacients. La síndrome de visió de l’ordinador és un grup de problemes oculars relacionats amb la visió produïts per l’ús prolongat de dispositius digitals. Els símptomes més freqüents de la síndrome de visió de l’ordinador són: tensió ocular, visió borrosa, mals de cap, ull vermell i mal de coll i esquena.

Evita portar lents de contacte en nedar a la dutxa

Assegura’t de no portar les lents de contacte en nedar, a la dutxa o al jacuzzi, o fins i tot a rentar-te la cara. Si ho fas, pots córrer el risc de queratitis per Acanthamoeba. Es tracta d’una infecció ocular rara però greu que pot provocar deficiència visual permanent o ceguesa. Aquesta infecció és causada per una ameba microscòpica anomenada Acanthamoeba, que és un organisme unicel·lular que viu a l’aigua dolça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button