RAONS PER ANAR A L’OCULISTA

RAONS PER ANAR A L’OCULISTA

13 raons per fer una revisió ocular

1. Vostè té mals de cap regulars?
Els mals de cap poden ser causats per afeccions oculars com astigmatisme, hipermetropia, o presbícia, on les lents oculars “s’esclerosen” amb el temps. També poden ser causats per malalties com cataractes; i en el glaucoma on es destrueix gradualment el nervi òptic.

2. Necessita una propera prova de treball o esportiva
Una visió pobre pot obstaculitzar la seva eficiència, especialment en esdeveniments esportius altament competitius. Obtenir la certificació d’un metge oftalmòleg és imprescindible.

3. Detectar qualsevol malaltia evolutiva, especialment en casos degeneratius de retina
La majoria de les malalties oculars com el glaucoma i la retinopatia diabètica tenen símptomes gairebé nuls en les seves primeres etapes. Les revisions mèdiques de rutina, especialment amb l’edat, poden evitar que sorgeixin problemes de salut. Una OCT a temps és d’inestimable ajuda.

4. Té necessitat d’ulleres, ja que veu relació òbvia
La visió borrosa, la pèrdua de concentració i les “mosques flotants” poden ser signes d’un augment en l’esforç visual i la fatiga visual, o és possible que necessiti vidres nous. La disminució sobtada en la visió nocturna també és un senyal rellevant. A més, els canvis en la prescripció i vidres nous poden exigir una revisió. Els metges no actuem igual que els òptics.

5. Ulls sortits o excessivament edematosos
Els ulls secs voluminosos és una reacció a la malaltia de Graves que porta a un excés de treball de la glàndula tiroide, i és tractada per radiooncólogos amb teràpia de iode radioactiu. El seu metge li recomanarà una cirurgia o medicament depenent de l’etapa en què es trobi. La sequedat ocular no és igual en cada pacient; en general no serveix una teràpia només amb llàgrimes.

6. Els teus ulls estan notablement vermells durant molt de temps
Els ulls vermells juntament amb el dolor i la sequedat de l’ull poden ser signes de malalties autoimmunes com l’artritis reumatoide lúpica o esclerosi múltiple. Aquests són molt perillosos i els problemes oculars poden detectar-se en etapes primerenques.

7. Caiguda de les teves parpelles
La miastènia gravis és un trastorn neuromuscular que ajuda a la debilitat en els músculs esquelètics que produeix aquest símptoma, causant fatiga i dificultat per menjar, empassar o dolor al coll de vegades. Amb freqüència una OCT. ens ajuda.

8. Anells blanc-gris-blau a la perifèria corneal
Arcus senilis es presenta principalment en gent gran, generalment a causa de l’envelliment, però a causa de la diabetis en persones menors de 35 anys. També passa a la còrnia en la majoria dels casos i es pot detectar fàcilment. Obtingui el seu nivell de sucre en sang.

9. Tens sobtadament “mosques volants” i espurnes.
Un augment sobtat de “mosques” es deu a la diabetis que causa obstruccions en els gots oculars i els fa sagnar. També podria ser un signe de despreniment de retina i / o de vitri. Tots dos poden causar ceguesa eventualment. És important el seguiment detallat.

10. Recentment va patir un accident causant un trauma al cap
Si això li causa dolors insuportables al cap i dolors als ulls, dirigiu-vos al seu metge. El trauma pot causar hemorràgies i constricció nerviosa en llocs que poden causar algunes afeccions mentals i oculars per molt temps.
Cal veure a poc a poc les papil·les, i realitzar una OCT.

11. Infecció ocular de repetició.
Les picades d’insectes o la pols en els seus ulls poden causar inflor i picor als ulls acompanyada d’enrogiment i una mica de secreció de líquids. Els antibiòtics receptats pel seu metge generalment es fan servir per curar-los. Avís important a navegants … diferenciar aviat una vírica d’una infecció bacteriana; és crucial.

12. Dolor ocular continu
Una còrnia lacerada o fins i tot episcleritis poden causar aquest dolor en els ulls. Llavors, si sent un dolor ocular constant amb mals de cap, consulti al seu metge. Cal un fons d’ull i un camp visual.

13. “Bizqueo” freqüent, i sensibilitat a la llum
Aclucar els ulls disminueix la llum que entra a la còrnia reduint la dispersió de la llum i, per tant, ajudant a la visió. Juntament amb la sensibilitat a la llum sobtada, acudeixi al seu metge, ja que és possible que necessiti ulleres o un tractament de fòries. Cal observar el nervi òptic.

Font: Clínica Estepona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button