Tic nerviós a la parpella

Tic nerviós a la parpella

Lateral_orbit_nerves-El tic nerviós a la parpella, anomenat tècnicament belefaroespasmes, és una contracció de la parpella que es produeix quan els músculs d’aquest es contrauen en forma repetitiva i rítmica. Aquesta patalogía sol ser molt freqüent en temps d’estrès, fatiga i cansament.

Causes

Les principals causes d’aquests tics nerviosos, radiquen en l’estat d’estrès que es troba la persona, la fatiga i el cansament del que poden estar sent víctimes, símptomes que es troben molt presents en la nostra societat.
A més de presentar aquest tic, algunes persones sotmeses a l’estrès també poden tornar-se molt sensibles a la llum o presentar una visió borrosa.
La durada del tic nerviós és molt variable, des d’un dia fins a mantenir-se diverses setmanes, més si la persona està en un estat d’estrès, cansament i abusa de la cafeïna constantment.

Tractament

Aquesta patologia no necessita tractament ja que arriba a desaparèixer per si sola, no obstant això, es recomanen algunes pautes per evitar allargar-ho en el temps. Entre les recomanacions s’assenyala: augmentar les hores de son, disminuir el consum de cafeïna i utilitzar gotes lubricants per als ulls.
En el cas que es presenti un tic nerviós que no desapareix en una setmana, si les contraccions de la parpella comprometen altres parts de la cara i si la persona presenta enrogiment, inflamació o secreció d’un ull i caiguda de la parpella superior completa, cal acudir a un especialista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button