ULLERES POLARITZADES

ULLERES POLARITZADES

CROQUETA-C01

ULLERES POLARITZADES
Una moda molt saludable!
Des de fa cinc anys, han crescut de manera exponencial la venda de les ulleres de sol amb lent polaritzada.
La llum solar vibra en tots els plans. Quan es reflecteix en algunes superfícies com l’aigua, la neu o la carretera es polaritza, és a dir, vibra en un sol pla, generalment l’horitzontal. Els filtres polaritzats, a diferència dels altres, eviten els enlluernaments en eliminar aquests reflexos horitzontals.
Si bé les lents de sol polaritzades poden utilitzar-se en qualsevol situació, estan especialment recomanades quan es condueix, es va a la neu o a la platja i es practiquen esports aquàtics.
En el cas de les persones amb miopia o astigmatisme, la millor opció és el filtre marró i en aquelles amb hipermetropia, millor el verd. Si el que s’ha patit és un glaucoma, un deprendimient de retina o unes cataractes, les millors opcions seran els tons marrons, verds i taronges.
Els filtres taronges i grocs són adequats per a utilitzar-los en condicions de baixa lluminositat, com la boira, ennuvolats intensos o en la conducció nocturna, ja que afavoreix un augment dels nivells del contrast, per el que no són vàlids per utilitzar-los en dies assolellats. Així mateix, cal tenir especial cura amb filtres solars roses i blaus, ja que poden modificar la percepció dels colors, una mica perillós quan es condueix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Call Now Button