Saltear al contenido principal
COM PROTEGIR ELS VOSTRES ULLS DE LES PANTALLES D’ORDINADOR

COM PROTEGIR ELS VOSTRES ULLS DE LES PANTALLES D’ORDINADOR

Malauradament, tots hem de mirar pantalles digitals com les pantalles d’ordinadors portàtils i d’escriptori durant molt més temps que els anys anteriors.

És per això que volem ajudar-te a saber què pots fer per ajudar a protegir els teus ulls dels danys potencials causats per la mala llum emesa pel teu mòbil o ordinador.

Proveu alguns d’aquests senzills consells per reduir la fatiga visual digital i la interrupció de la biologia circadiana que la llum blava artificial de les pantalles d’ordinador pot tenir al vostre cos.

 

7 millors maneres de protegir els ulls de les pantalles d’ordinador

 

Dona amb els ulls cansats per utilitzar l’ordinador:

1. Aconsegueix més llum natural a l’habitació
Proveu de treballar a l’ordinador a prop d’una finestra amb llum solar natural.

Segons l’estudi d’investigació Daylight and Workplace, les persones que treballen a prop d’una finestra amb llum natural que entra a una oficina van informar significativament menys de símptomes de cansament ocular, mals de cap i visió borrosa.

2. Intenteu usar la regla 20/20/20
La regla del 20/20/20 és senzilla de seguir on descanseu els ulls de mirar la pantalla d’un ordinador cada 20 minuts. Durant aquest període de descans de 20 minuts, intenteu mirar a 20 peus de distància durant almenys 20 segons. Això donarà als vostres ulls i ment un petit descans per mirar la pantalla.

3. Redueix l’enlluernament de la pantalla
L’enlluernament que surt de les pantalles digitals LED o LCD és un altre dels principals factors que contribueixen a la síndrome de visió per ordinador. Assegureu-vos que no hi hagi llum d’una finestra o llum superior que es reflecteixi a la pantalla.

Seieu davant d’una finestra per evitar que la llum es reflecteixi a la pantalla de l’ordinador i provoqui un mal enlluernament.

A més, proveu de comprar un monitor mat i una pantalla brillant.

4. Utilitzeu monitors d’ordinador sense parpelleig
Les pantalles d’ordinador modernes, utilitzen la modulació d’ones de pols (PWM) per permetre controlar la configuració de la brillantor. Tanmateix, aquest PWM provoca un parpelleig d’alta freqüència que la vostra visió no pot veure, però els usuaris reaccionen constantment. Aquesta constricció i dilatació de la pupil·la contribueix a la fatiga ocular.

L’ús d’un monitor d’ordinador sense parpelleig pot ajudar a reduir aquest efecte.

5. Recordeu Parpellejar
Oblidar-se de parpellejar regularment és un problema comú per als usuaris d’ordinadors. Ens envoltem en el treball o tasca que estem fent als nostres ordinadors i parpellegem menys per centrar la nostra mirada en allò que estem veient a la pantalla.

Donar-vos un recordatori conscient de parpellejar us pot ajudar a reduir aquest efecte negatiu de l’ús prolongat de l’ordinador.

Us mostrem totes les millors opcions a seguir per reduir la llum blava tant en un ordinador d’escriptori o portàtil Mac com amb Windows.

6. Porteu ulleres d’ordinador que filtren la llum blava
Quan treballeu amb un ordinador, us recomanem que utilitzeu un bon parell d’ulleres d’ordinador que també puguin filtrar el 30% de la longitud d’ona de la llum blava.

Les ulleres d’ordinador BLUE-FREE estan dissenyades per complir els nostres alts estàndards i assegurar-se que proporcionen un benefici als usuaris d’ordinador durant el dia.

 

 

5 millors maneres de protegir els vostres ulls de les pantalles del telèfon mòbil

Persona llegint el seu mòbil al sofà:

1. Ajusteu els nivells de brillantor
Els telèfons mòbils iOS i Android poden emetre molta llum de les seves pantalles LED. Baixar els nivells de brillantor pot ajudar a reduir la fatiga ocular.

Tanmateix, encara patireu el mateix problema que les pantalles d’ordinador amb l’efecte de parpelleig de les pantalles.

2. Feu servir la configuració del mode nocturn
Els telèfons mòbils iOS i Android ara tenen una configuració de mode nocturn integrada al programari del dispositiu. Feu servir aquesta opció de configuració per ajudar a reduir la quantitat de llum blava emesa per la pantalla, especialment quan el sol es pon i si feu servir el telèfon mòbil al vespre.

3. Feu que la pantalla del vostre iPhone sigui vermella
Una opció més potent que emprar el mode de torn nocturn en un iPhone és utilitzar el nostre consell sobre com reduir la quantitat de llum blava emesa des d’un iPhone fent que la pantalla sigui vermella a propòsit.

Aquest filtre de color vermell és una bona opció, ja que no podeu aconseguir que la vostra pantalla sigui vermella usant la funció de mode de torn nocturn incorporada.

4. Porteu ulleres de llum blava
Tots, tenim tendència a mirar els nostres telèfons mòbils o tauletes al vespre quan ens desplacem per aplicacions de xarxes socials com Facebook i Twitter.

Una bona manera d’ajudar a reduir els efectes negatius de mirar tanta llum blava a la nit és portar les ulleres que creiem que són les millors ulleres de llum blava del mercat, les nostres pròpies ulleres BLUE-FREE. Aquestes lents estan dissenyades i provades per filtrar les longituds d’ona de la llum blava i la llum verda que molesten el son.

Podeu comparar les ulleres de llum blava BLUE-FREE aquí.

5. Establiu regles de temps de pantalla
Els telèfons mòbils ara, fan un seguiment del temps que dediqueu a fer servir el vostre telèfon i de quines aplicacions passeu més temps a la setmana.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba
×Close search
Buscar